Carreträningar

Så kul att vårens träningar äntligen kommit igång igen! :) Det blev ett ganska stort gäng som svettades i nya manegen under helgen. Bland annat klubbens duktiga körekipage Pia och Sarek. Sarek är ett före detta travruss som numera återfinns på körtävlingar runtom i landet där han och hans matte Pia har nått stora framgångar i enbet. I år tror jag bestämt att dom satsar på SM. :)

För Linnéa och Avve har det också gått bra i helgen. Dom har fått träna på mycket matnyttigt till exempel öppna och bakdelsvändningar. Dom har även trimmat en hel del enkla byten vilket verkligen behövs eftersom Avve tycker att det mycket enklare med "riktiga" byten. (Vilket han ju inte riktigt har så stor nytta av när han tävlar dressyr som ponny.) Dom fick i alla fall till några bra enkla. Som belöning fick Avve visa upp några seriebyten efter diagonalen vilket såklart uppskattades. :) Nu finns det massor att träna på tills Carre kommer upp nästa gång i mars.

Jag hade också glädjen att träffa en ponnyfamilj från Luleå som ville prova att träna för Carre. Dom flyttar nämligen till "Guldstaden" i sommar och har en dotter som tävlar dressyr och en som tävlar hoppning. Jättekul att vi får lite nytillskott! Vi kommer snart att vara riktigt farliga på ponnyfronten! :) Det känns faktiskt lite surt att vi nu är på väg att lämna ponnyvärlden. När det nu äntligen börjar hända saker. Vi var faktiskt under lång tid de enda som åkte på ponnytävlingar från SRK. 

Igår kväll var vi allihop bjudna på middag hos mamsen. Det var väldigt trevligt. För att inte tala om god mat såklart. Och ännu trevligare blev det när vår tidigare medryttare Ebba kom förbi och vi fick prata lite gamla minnen. Oj vad vi skrattade! Tårarna bara sprutade! :D Linnéa och Ebba var bästisar och närmaste grannar när dom var små och dom hittade på så många roliga upptåg! 

Förutom utsläpp imorse och träningen efter det så har dagen för min del bestått av tentaplugg. Med vissa avbrott för att kolla herrarnas OS-stafett. Shit vilken helg det varit för svenska skidlandslaget! Dom är ju heeelt grymma! Och grymmast av dom allihop är nog Charlotte Kalla! Jag säger bara: Vilken vinnarskalle! 

Nu ska jag återgå till pluggandet och bjuder på en bild från sommaren när Ebba hade sin sommarponny Madonna hos oss. Både Tove och Maja var på plats på läktaren igår och fotade och filmade igår så jag hoppas att jag ska kunna bjuda på färska träningsbilder snart. 

P & K/ Ponnymorsan

 Ebba och Madonna till vänster. Linnéa och Tara till höger. 




Kommentarer
Postat av: Carre

Vilken underbar bild!!!
Man kan inte undgå att se entusiasmen & glädjen i ryttarinnonas ögon!
Det är härliga brudar, dom där tjejerna!

2014-02-21 @ 23:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0