Fina killar

Det verkar inte sämre än att det blir en resa tur och retur till Gävle nästa helg för Avve! Det har gått riktigt bra när Julia ridit honom i helgen. Igår hann jag inte se eftersom jag jobbade, men det var så roligt att se idag vilka framsteg dom redan gjort sedan i onsdags.

Carre har hjälpt Julia att hitta knapparna och jag tycker att hon fick fram fina gångarter på honom idag. Han är ju inte en ponny som man bara kan "finåka" på, utan det krävs en del ridning. Annars tycker Avve att det funkar ganska bra att trippa omkring och böja lite på nacken och se snygg ut. Men se det duger inte! Man måste knyckla till sina bakben och jobba med HELA kroppen! ;)

Avve har skött sig bra under helgen och har inte skämt ut sig mer. Och Julia är verkligen en talangfull dressyrryttare. Hon rider mjukt och bra och tar direkt till sig instruktionerna. Det märks verkligen att hon ridit mycket dressyr!

Det var också väldigt trevligt att få se Carres uppfödning Polaris Melano, alias Moronet in action. Ni kanske kommer ihåg att han gjorde ett depåstopp här förra hösten när han flyttade upp från Fjollträsk till sina nya ägare i Norsjö. (http://ponnymorsaninorr.blogg.se/2012/october/polaris-melano.html) Han var då skadad och hade en lång konvalescens framför sig. Nu är han helt återställd och han såg jättefin ut! :)

Vi hann även med en gemensam fika, några av kursdeltagarna, Carre, jag och Linnéa. Vi fikade och pratade lite om mål, träning och tävling. Ett trevligt sätt att på ett avslappnat vis hinna prata lite mer med tränaren än det som hinns med under själva träningen. Hoppas att fler hakar på nästa gång! :)

P & K/ Ponnymorsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0