Kurs och spökerier

I helgen går årets sista Carre-kurs av stapeln. Linnéa och Avve är såklart med. Eftersom Linnéa har tyckt att han har varit lite motsträvig i veckan så fick Carre rida honom en stund i början av passet. Avve är ju en ganska kaxig kille som tycker att det mesta blir bra om bara han får bestämma. Men det får man ju inte för Carre, så till att börja med försökte han skrämma upp henne lite. Jag kan bara säga att det fungerade inte! Det fungerar visserligen inte på hans matte heller, men han kanske tänkte att såna där äldre tanter brukar vara mer lättskrämda. ;)

När han gav med sig och accepterade att arbeta i stället för att fjanta sig så blev han jättefin! Carre tyckte också att han var trevlig, men att det var svårt att sitta på honom för att han är så lite att sitta på jämfört med hennes Moringa. Och han är ju verkligen ingen grovis utan mer flugviktar-typen. :) Men han har börjat få lite mer muskler så det ska nog bli bättre.

Sedan fick Linnéa sitta upp och dom jobbade med att få fram en stor fin trav på honom. Jag ångrar verkligen att jag inte filmade för SHIT vad han travade i slutet! Han har det verkligen i sig och han kommer att bli en sååå fin dressyrponny! 

Efter ridpasset gjorde jag klart i stallet medan Carre hade sista lektionen. Linnéa skulle nämligen hjälpa till med kvällens spökstig som US och Minisektionen anordnar för de minsta medlemmarna. Det brukar vara mycket uppskattat trots att barnen blir så rädda att dom nästan kissar ner sig! Eller det kanske är just det som är så roligt?

P & K/ Ponnymorsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0