Glad kille! :)

Hoppträningen igår gick riktigt bra! Avve tyckte att det var superkul att äntligen få hoppa! :D Och ännu roligare var det att han fick träna tillsammans med snygga bruden Kopia. Linnéa och Maja byggde upp en övning som gick ut på att man ska kunna rulla på i en jämn och bra galopp med relaterade avstånd både på rakt och böjt spår. 

Avve var duktig redan från början och lyssnade bra både framåt och tillbaka. Trots att han inte hoppat på länge kunde han till och med göra halt mellan hindren. Vilket han tyckte var extremt svårt för ett år sedan. Lite bus hann han förstås med, men inte värre än att matte kunde hålla sig kvar. ;)

I slutet bytte Linnéa och Maja ponnyer så Linnéa fick prova att hoppa Kopia också. En helt annan typ av ponny som gärna ligger på och blir stark. Men väldigt glad och taggad! :) Till en början jagade Linnéa på Kopia lite väl mycket och det gick aningens fort mot hindren. Men efter en stund kom hon på hur hon skulle rida och då gick det bättre. 

Idag fick vi skynda oss iväg till stallet på förmiddagen eftersom vi fick höra att det var strömavbrott på anläggningen efter nattens storm. Det är just nu helt omöjligt att rida ordentligt ute då det är isigt och stenhårt, så nu gällde det att passa på medan det var lite ljust i manegen. Det gick i alla fall bra. Desto svårare var det att mocka i dunklet. Hoppas verkligen att strömmen kommer tillbaka snabbt för annars måste dom ställa in lektionerna i afton. Det blir lite för farligt att hålla lektioner i mörker. 

P & K/ Ponnymorsan

 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Kul att byta ponnysar! :D
Lektionerna blev inställda idag, till Olivias stora ledsamhet :'(

Svar: Förstår att hon blev besviken. :( Men det blev verkligen bäcksvart i manegen.
Maria

2013-11-17 @ 19:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0