Recension Vännäs Ryttarförening

Mottagande - Betyg: 4. Trots att vi kom redan ganska tidigt på torsdag afton stod det funktionärer redo att önska oss välkomna och dirigera var vi skulle parkera. Eftersom ridskolan behövde spiltan Avve skulle stå i så fick vi låna en box under kvällen. Fick även hjälp att backa till transporten rakt och fint.

Uppstallning - Betyg: 4. Stallet i Vännäs är som jag skrivit i tidigare recensioner alltid trevligt att stå i. Eftersom ridskolestallet inte är så stort så blir det ofta en kamratlig stämning bland dom som står där.

Boende - Betyg: 3. Eftersom det var fullbokat i klubbhuset fick bo i en barack mellan klubbhuset och hoppbanan. Helt ok att sova i men väldigt spartanskt då det inte finns några möbler och det drog fruktansvärt kallt från dörren. Men det är å andra sidan sånt man får stå ut med när man tävlar på en mycket tight budget. ;)

Cafeteria - Betyg: 4. Vi var ju inte kvar så länge så vi hann inte nyttja cafeterian så jättemycket. Men det var i alla god mat och ett stort plus för att man varierar lunchmaten under helgen så att man inte blir så less. Bra priser.

Banor - Betyg: 3. Bra underlag på tävlingsbanan, undermåligt på framridning och framhoppning. Ganska roliga banor, men kanske i svåraste laget då det under hela fredagen knappt var några felfria ekipage. Fina hinder.

Organisation - Betyg: 4+. Något måste ha hänt sedan ifjol! Snabba ombyggnationer, funktionärer som vet vad dom ska göra och är på plats i tid. Trevliga och hjälpsamma funktionärer med inställningen: Det ordnar vi! :) Stor skillnad från 2012!

Allmän trivsel - Betyg: 4. Som sagt trevlig stämning. Så välstädat som man kan begära när det regnar och är lerigt överallt. Ryttarmiddag ordnad på fredagen som man dessutom rådigt flyttade in till ridhuset när inte vädrets makter riktigt ville vara med oss!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Jag tycker Vännäs är bland den absolut bästa trevligaste och roligaste tävlingsplatsen att åka på här i kring måste jag säga :)

Svar: Ja det är verkligen trevligt där. Därför blev vi också så besvikna ifjol när deras ponnytävlingar var väldigt struliga. Men nu är dom som sagt på topp igen! :)
Maria

2013-05-13 @ 14:36:58
URL: http://evi0627.blogg.se
Postat av: Maria

Låter som en bra helg!

2013-05-13 @ 19:40:16
URL: http://maria-hastliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0