Pass nr. 2

Igår var det dags för Jennie att rida Avve igen. Dressyr stod på schemat och enligt Linnéa så hade det gått riktigt bra. Hon red honom mycket i en låg och lång form och fortsätter det att funka så här bra så blir det nog tävling. :)

Vi har även börjat lägga upp lite planer för sommaren. Trots flytten så kommer vi att kunna nyttja samma bete som ifjol. Det blir Avve och Sorino och förhoppningsvis en ponny till. Nu när inte lilla älskade Tara finns längre så skulle vi behöva en till så risken att någon ska behöva bli kvar ensam vid tävling och liknande inte ska bli så stor.

Det är inte riktigt spikat ännu när det blir betessläpp, men ganska snart efter skolavslutningen skulle jag tro. Det kommer att bli så skönt att ha Avve här hemma igen. Vi trivs ju jättebra på ridhuset, men så här på sommaren så är det så himla mysigt att bara kunna traska ut till hagen och titta på hästarna! :)

Sedan i juli åker Linnéa ner till sitt sommarjobb igen så då får jag äntligen vara 1:e Ryttare igen! :) Det ska bli superkul att rida ut på alla mysiga vägar här i Myckle igen!

P & K/ Ponnymorsan

                                                Det kommer dock att kännas tomt utan Tara på betet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0