Flitig ponnymorsa

Vad är det som händer? undrar ni. Flera inlägg under en och samma dag?? Jo håll i er bara, för nu är ponnymorsan inspirerad! ;) Helt plötsligt finns det så mycket som jag vill berätta om!

Förutom dressyrtävlingen så hann vi ju såklart med vår egen stilige prins också igår. Och som jag tidigare nämnt så var det ju 2-årsjubileum och allt så det blev några extra klappar och pussar såklart! :) Dagen till ära fick han ägna sig åt sin favoritsport - HOPPNING!

Det blev lite banträning med en massa titthinder. Vi har bestämt att alltid ha något "tittigt" framme när han ska hoppa. Det ska liksom bli vardag med grindar, murar och vattenmattor. Det ska inte vara något konstigt som man bara ser ibland. Grinden var redan framme så vi kånkade fram en murdel med ett valv som är heeemskt läskigt samt en presenning som fick agera vattenmatta under ett hinder.

Han hade först tänkt stanna på vattenmattan men vi hade det hindret riktigt lågt i början så Linnéa lyckades klämma över honom. Men det var ju jätteäckligt så Avve tog i och hoppade HÖGT över för att inte riskera att bli uppslukad av det gigantiska vattenhålet. ;) Sedan hoppade han den flera gånger, till slut utan att så mycket som blinka.

Murdelen hoppade han på första försöket nästan utan tvekan. Jätteduktig!! :D Och grinden har han ju hoppat flera gånger nu så den är egentligen inte något problem längre. Hela träningen gick i alla fall över förväntan. Han gick i en väldigt bra galopp och skötte sig super! Dom avslutade med att hoppa hela banan på tävlingshöjd där några hinder låg på 1 m och några på 1,10. Nemas problemas. :)

P & K/ Ponnymorsan


Kommentarer
Postat av: Maria

Väldigt fint ekipage! Otroligt vacker ponny ni har.

Svar: Ja vi tycker ju att han världens finaste såklart! :) Och ärligt talat tycker han nog själv att han är rätt så snygg också. ;)
Maria

2013-05-06 @ 19:13:02
URL: http://maria-hastliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0