Hoppning och gräsätning

Hittills så går det över förväntan för Avve att vara för sig själv i hans sommarparadis. Han har typ ätit nonstop sedan han kom igår och han har till och med haft ro att ligga och vila flera gånger. Linnéa smög ut inatt och tittade till honom och då låg han och myste. :) Jag har ett par gånger idag blivit lite nervös när han legat eftersom jag blir så orolig att han ska ha ont i magen. Men magen rör då på sig och han verkar inte missnöjd så det är nog ingen fara.

Idag på eftermiddagen var vi och kollade när John Hickey hade hoppträning på SRK för ett gäng hugade ekipage. Det var tre grupper som red och det tog heeela eftermiddagen. Vi var hemma vid 6 och då hann vi inte se sista gruppen hoppa. Det ska bli roligt att höra vad deltagarna tyckte, men det var inte så jätteroligt att se på.

Hickey pratade först jättelänge med varje grupp innan dom började rida och tyvärr hörde vi som satt på läktaren ingenting så det var ju inte så intressant. Sedan fick dom trava på bommar jättelänge innan dom började hoppa. Det var säkert en tanke med dom övningarna, men det framgick ju inte heller eftersom vi inte hörde något.

Så jag har fortfarande ingen aning om hur han är som tränare. Vi får se om han kommer fler gånger om Linnéa ska rida för honom. Den här gången skippade vi eftersom det dels känns som om det ger ganska lite att rida för någon bara en gång. Dels så har vi en så uttänkt plan med Avves träning nu så det känns bara onödigt att blanda in någon ny tränare som kanske har lite andra idéer. Hans idéer är säkert hur bra som helst, men vi håller oss till vår plan just nu så att man vet vad man har att utvärdera sedan.

P & K/ Ponnymorsan

Kommentarer
Postat av: Pernilla W Ödlund

Emma har tränat lite för honom och vi är inte så nöjda. Vi tycker han är för hård på ponnyn. Emma kan ta att hon får tillsägelser och att tränaren inte är nöjd med henne men när dom börjar gå på hästen så tycker vi inte det är så trevligt. Så skippa ni det - ni lär inte missa något! Tycker ni verkar ha en bra tränare och ett bra upplägg - gå inte ifrån det.

Svar: Tack för tipset!
Maria

2013-06-19 @ 22:35:20
URL: http://pernillaodlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0