Ja må hon leva!

Idag fyller världens finaste 17-åring år! Och för andra året i rad får vi fira på avstånd. Men det är bara att finna sig i. Det är ju under Falsterboveckan som hennes arbetsgivare behöver hjälp i stallet. Och det är nog bara att vänja sig. Det lär väl inte dröj alltför många år innan hon flyger ut ur boet. :)

Igår fortsatte Projekt Storstädning med högtryckstvätt av boxen. Lyxigt att bara ha en box som ska städas och inte ett helt stall! Och ännu lyxigare att ha en snäll make som kommer med våran egen högtryckstvätt och snabbt blåser av smutsen från boxväggarna! Han är bäst helt enkelt! ♥

Den lille prinsen fick bege sig ut på äventyr i Hedensbyskogarna. Det blev en riktig off-road tur över stock och sten och Avve tyckte att det var superspännande! Vi avslutade med lite klättring så han var ganska svettig när vi var klara.

Det känns för övrigt även ganska lyxigt att vara tillbaka i stallet. Att ha någonstans att binda upp hästen när man gör i ordning, duschspilta, närmast obegränsad tillgång till ridbanor m. m. Det är extra uppskattat när man haft det lite spartanskt ett tag. Någon av de närmaste dagarna tänkte jag släppa honom en stund i en beteshage bredvid stallet som är ledig så att han får proppa i sig lite gräs igen. Det blir dock inte idag, för idag ska favoritfotografen Tove ta hand om våran bäbis så jag kommer att ägna dagen åt att pyssla här hemma, fika med en kompis, umgås med sonen och sakna stortjejen! ;)

P & K/ Ponnymorsan

                                                                      Grattis lilla gumman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0