Hästfri dag

Ja hör och häpna! Inte en häst så långt ögat kan nå på hela dagen! Världens Bästa Josse tar hand om prinsen idag, så jag kan ägna heeela dagen åt familjen. Dom i familjen som befinner sig på rätt sida Dalälven vill säga... ;)

På förmiddagen packade vi in oss i bilen och körde neråt kusten till Bjuröklubb för att leka turister en stund. Vi stannade vid fyren och fikade supergoda mackor med rökt lax och hjortronkräm. Det kanske låter som en konstig kombo men det var hur gott som helst! Kan verkligen rekommenderas!

Sedan traskade vi upp till fyren och tittade på utsikten. Själva fyren är väl kanske inte Sveriges vackraste, men omgivningarna är fina. Det har ju varit riktigt varmt idag, men tyvärr blåste det ganska kallt vid havet så vi stannade inte så länge.

På vägen till bilen gick vi till en båt där dom säljer en massa godsaker. Vi köpte med oss lax, rökta räkor och aioli så ikväll vankas det go´middag! :) Det kan nog passa bra att ladda batterierna idag för imorgon börjar Projekt Storstädning i stallet. Förra veckan högtryckstvättades och målades det i ridskolestallet och kommande vecka är det privatstallet som ska få sin årliga ansiktslyftning. Det kommer att bli superfint! :)

P & K/ Ponnymorsan

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0