Kyla och tappsko

Ja nu är det vinter på riktigt! Ordentligt kallt och krispigt ute. Ibland kikar solen fram en stund på dagen och då glittrar det så fint i snön! Det är faktiskt vackert men det är ändå gruvsamt att gå ut när det är ner mot 25 minusgrader. ;) Men hästarna klagar då inte. Får man bara på sig ett lagom varmt täcke och massor med hö så går det ju hur bra som helst!

Tyvärr blev det en oplanerad vilodag för Avve idag då han lyckats trampa av sig en sko i hagen. Dessutom trampade han även upp ett litet sår i samband med det. Det verkar tack och lov inte så farligt och förhoppningsvis får vi hjälp att slå på tappskon imorgon. Det är ju väldigt mycket värt att ha folk i stallet som kan slå på en tappsko så man inte behöver vänta på att ordinarie hovslagare ska ha en lucka i schemat.

 Vi har ju inte hunnit åka iväg till ridhuset för någon träning ännu denna  vecka så det vore ju bra om vi kunde ta ett pass i helgen. Det börjar snart dra ihop sig till Tomasträning igen så nu måste både Avve och Tucci trimmas. Avve behöver verkligen träna mer på sina bomövningar. Tomas brukar alltid ha en del bommar med på framridningen och det vore ju väldigt pinsamt om inte Avve fattar hur han ska förflytta sig över dom! ;)

P & K/ Ponnymorsan






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0