Fiiina ponny!

Det ska bli så roligt att se Avve på Tomasträningen nästa helg! Han är så himla fin just nu! I torsdags skjutsade den snälle maken ponnyekipaget till ridhuset för lite hoppträning. Ja, hör och häpna! Jag valde att vara med på tjejträff med kollegorna i stället för att stå och frysa i ridhuset! Det har inte hänt många gånger sedan vi skaffade ponny!

Enligt ryttarinnans rapport så var han superfin! Dom hade hoppat lite studs och sedan två räcken på en båge med volt emellan om han rusade på.

Fredag red Linnéa hemma och även då var han tydligen riktigt trevlig. Igår åkte vi upp till ridhuset igen för lite dressyrtrimning. Lite stel var han i början och bakbenen såg mest ut som två raka pinnar men efter mycket galopparbete så blev han betydligt trevligare! :) Det är så skönt att han är mer samarbetsvillig nu än han var för ett par veckor sedan. Nu blir han inte bara arg när man rättar honom utan han accepterar att han faktiskt inte kan få bestämma allt. ;)

Idag ska vi iväg till ridhuset igen för ett informationsmöte för alla som har anläggningskort. Och i afton är det ju världscup-hoppning på SVT så det får man ju inte missa!

P & K/ Ponnymorsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0