Det är synd om hockeyn

Ja det är det faktiskt! Till Idrottsgalan ifjol var Daniel Sedin nominerad till Jerringpriset. Då gick en HÄST och vann en jordskredsseger! I år skulle man då ta revansch. Nu hade man satt sitt hopp till dom små gulliga juniorerna i Småkronorna! Den här gången skulle det väl gå?! Hela Sverige jublade ju när dom tog hem sitt guld! (Ja för det visades ju till och med i tv. Vilka andra juniormästerskap visas i tv??)

Nu satte tyvärr hockeysverige chipsen i vrångstrupen, för döm om vår förvåning! Två TJEJER stod kvar i slutkampen och allra flest röster fick triatleten Lisa Nordén! Va? Ingen hockeyspelare i år heller?! Det enda som nu finns att göra är ju att ondgöra sig i media om hur fruktansvärt fel det är! Svenska folket har återigen röstat fel! Hur kunde det här hända?

Och inte nog med att hockeyn inte vann Jerringpriset! Till råga på allt kallar Lotta Lundgren Peter Forsberg för Patrik! Det är ju att häda! Ett sånt misstag får man bara inte göra i ett land där hockeyn är religion och Foppa är gud!

Nåja. Till nästa år föreslår jag att man inrättar ett tröstpris till hockeyn. Då kanske dom känner sig mindre förbigångna om det fruktansvärda skulle hända att en gymnast eller seglare skulle vinna Jerringpriset! Då kan media uppmärksamma tröstpriset. Jag menar, hockeyn kan verkligen behöva all uppmärksamhet man kan få! Det skrivs och pratas ju annars ALLDELES för lite om ishockey i detta land! ;)

P & K/ Ponnymorsan

                                                                   Grattis till ALLA priser Lisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0