Beslutsvåndor

Senaste dagarna har det inte hänt så mycket på bloggen. Det är väldigt mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Både roliga saker och mindre roliga saker som pockar på att genomtänkta och kloka beslut ska fattas. Och hur ska man veta att det beslut som man tar verkligen ÄR det klokaste? Genomtänkt är det nog för det snurrar då hela tiden i huvudet, dag som natt. Men det gör ju inte att det automatiskt är det klokaste beslutet...

Nåja. Mer om det en annan gång. Idag har jag i alla fall haft den stora förmånen att få delta i ett väldigt inspirerande seminarium. Det var Västerbottens Ridsportförbunds Ungdomsdemokratiprojekt som stod bakom. Ämnet var bland annat ungdomars inflytande och engagemang i klubbarna. Det var otroligt intressant att höra vad ungdomarna själva tycker om detta. Hur lätt är det egentligen för en ung tjej eller kille att göra sin röst hörd gentemot dom (ofta) medelålders tanterna och farbröderna i klubbens styrelse? Blir man lyssnad till och tagen på allvar? Vet man ens vem man kan vända sig till om man har en idé? Det är långt ifrån självklart. 

Seminariet hölls på Medlefors Folkhögskola här i Skellefteå som är känd för sin fantastiskt goda mat och jag blev inte besviken! :) Supergott fika och mat hela dagen! Man kanske skulle börja plugga där... ;)

Aftonen har tillbringats på ridhuset där Avve fick sig en genomkörare. Det blev både lite bomövningar och lite hoppning. Han var jättefin och jobbade på riktigt bra! :) Den relativt långa viloperioden har ju gjort att han tappat lite muskler och elasticitet så hopptekniken är inte fullt så bra som den normalt är. Men sista språnget idag blev runt och fint och även över bommarna jobbade han bra med ryggen. Kul! Nu längtar vi verkligen till vårens första Tomasträning!

P & K/ Ponnymorsan

                                                     Alltid trevligt med god mat på kurser och möten!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Jobbigt med beslut som är svåra att ta :/
Man kan också jobba på medlefors som jag man blir bortskämd med allt gott som finns att äta ;)

Svar: Ja jag kan tänka mig att man får lite höga krav efter ett tag! Det är ju hur gott som helst!
Maria

2013-01-21 @ 07:06:49
URL: http://evi0627.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0