Recension Södra Umeå Ryttarförening

Mottagande - Betyg: 3. Måste erkänna att jag blev lite besviken när vi anlände till SURF på söndag morgon. Det fanns ingen parkeringsvakt som tog emot och visade var vi skulle parkera. Nu funkade det ju bra ändå, men tidigare när vi tävlat här så har vi blivit så fantastiskt väl mottagna. (Parkeringsvakten har till och med kört omkring med en skottkärra och hjälp till när man mockat ur transporten!)

Cafeteria - Betyg: 4. Helt okej utbud och priser. Alltid bra när det inte bara serveras hamburgare utan att det finns annat att äta till lunch.

Banor - Betyg: 3+. Ponnyerna red fram i ridhuset där underlaget var VÄLDIGT hårt. Eftersom det tävlades med både häst och ponny samtidigt så gick tävlingarna på två banor samtidigt. Det fungerade bra och underlaget var helt okej. Vissa tyckte att det var hårt även där, men jag upplevde det inte så.

Organisation - Betyg: 4+. SURF har alltid välorganiserade tävlingar. Allt flyter på bra under dagen. Jättebra med fasta starttider (vilket vi tyvärr inte brukar ha på våra hemmatävlingar.) Enda lilla minuset var att det blev några kortare fördröjningar bland annat p. g. a att banan skulle byggas ut till lång bana. Men det handlade då bara om några minuter.

Allmän trivsel - Betyg: 5. Trevlig stämning, trevliga funktionärer. Snyggt och prydligt på anläggningen. Extra poäng för att man lyckats ordna så vackert väder också! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0