Ponnyer, ponnyer, ponnyer

Så var då årets enda hemmatävlingar för ponnyer avklarade. Det har varit en rolig helg med massor av fina ponnyer, duktiga ryttare och vackert väder! Enda minuset med helgen (ett stort minus dock) är förstås att inte Linnéa och Avve tävlat. :( Det har varit kul att titta på de andra och superkul att det gått jättebra för övriga SRK-ekipage, men ibland har jag känt en liten klump i hjärtat när jag tänkt på hur roligt det HADE KUNNAT vara. När den här säsongen började så var ju planen att dom skulle ha startat flera 1,10 vid det här laget och att dom skulle vara med och fightas om DM-titeln. Förhoppningsvis även kvala till medelsvår i år.

Jag har i alla fall jobbat både här och där under helgen. Fredag kväll var jag välkomstperson och fick den stora äran att ta emot de gästande ekipage som anlände då. Vilket var ganska många! Alla såklart med tillhörande föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar, hästskötare, hundar m. m.

Lördag hoppade jag in som utsläppare, prisutdelare och ryckte även in och byggde hinder, krattade och allt annat som hör till på banan. Idag hade jag det lite lugnare och var bara i kafeterian en liten stund. Som ponnyförälder får man inte vara rädd för att hugga in lite varstans! ;)

Några reflektioner från helgen:

 
  • Man inser att folk har VÄLDIGT mycket pengar när man ser vilka hästtransporter, husbilar och ponnyer dom kommer med. För att inte tala om utrustningen till ponnyerna och ryttarna!

 

  • Vilka duktiga ponnyryttare det finns här uppe! :) Många lotsar runt sina ponnyer som om dom inte gjort annat. (Vilket dom förmodligen inte gjort heller...) Orädda är dom också!
  • Det finns dock dom vars föräldrar man skulle vilja ta ett snack med och tipsa om att man kanske skulle lära barnet rida INNAN man åker ut på tävling. I alla fall så pass att dom kan kontrollera ponnyn och hålla balansen själv.
  • Tänk om alla insåg hur roligt det är att jobba på tävling! Då skulle vi vara överbemannade på varenda tävling! :)
  • Hoppas på en ordentligt återväxt bland ponnyryttarna i klubben de närmaste åren! Dom är duktiga, men vi behöver FLER! Ju fler desto roligare! :)

    P & K/ Ponnymorsan




Kommentarer
Postat av: Ewe

Kloka ord !!!

2013-08-11 @ 21:17:55
URL: http://evi0627.blogg.se
Postat av: Ulrika B

Ni hade välordnad tävling som flöt på bra. Det var första gången vi tävlade i Skellefteå och jag tycker ni har en grymt fin och fräsch anläggning. Gäststallarna får högsta betyg med sina stora fina boxar. Jag gillar att det inte är galler mellan boxarna. Snacka om att eliminera ev smittsorisk. Det blir ganska lugnt med bara sex boxar per stall. Vår delegation från Surf fick ett eget stall. Toppen. Sen fanns en massa bra detaljer från golvbeläggningen i duschspiltan/duschrummet till tillgängligheten på rwc:n. Hit kommer vi tillbaka!

Svar: Så roligt att ni trivts och att ni är nöjda! :) Det finns ju alltid saker att förbättra, men vi är såklart jätteglada över vår fina anläggning!
Maria

2013-08-12 @ 02:05:33
URL: http://www.magicblue.blogg.se
Postat av: Emelie

Kan bara hålla med Ulrika, ni har en jättefin anläggning och dessutom var det nog den mest välarrangerade tävling vi varit på i år! Och ett extra plus till duktig och trevlig personal! Vi kommer mer än gärna tillbaka igen!

Svar: Så jätteroligt att höra! :)
Maria

2013-08-13 @ 21:24:14
URL: http://quais.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0