Vintern raaasat!

Valborgsmässoafton idag fast sista veckans temperatur kan ju få en att tro att det snarare är Allhelgona! Igår kväll när jag körde hem från ridhuset efter styrelsemötet var det ynka 3 plusgrader! Idag har det regnat hela dagen, just nu tittar solen försiktigt fram och då kommer vi upp i hela 6 grader! Ja huga. Men om man ska tro väderleksrapporterna så ska det bli riktigt varmt i slutet av nästa vecka. Lagom tills vi ska till Vännäs... Hoppas! :)

Imorgon är det dags för träningstävling hemma på SRK. Det ska bli riktigt roligt. Måste ju säga att det blev perfekt i tid för oss så att Linnéa och Avve får ett lugnt genrep innan tävlingarna i Vännäs. Det brukar vara ganska många ekipage som är med eftersom även Kågedalens ryttare är inbjudna.

(Några timmar senare): Kvällen har tillbringats hos goda vänner med ytterst god grillad entrecot och en massa annat gott. Avslutade det hela med jordgubbstårta så nu står magen i fyra hörn! ;) Bäst att man går och lägger sig snart så att man har fullt fokus imorgon när det ska ageras groom/coach!

P & K/ Ponnymorsan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0