Vårtecken

Nu har vi firat AIK´s SM-guld i dagarna tre så nu börjar det väl vara dags att komma tillbaka till vardagen igen. I helgen har Linnéa och Avve varit med på Carre-träningarna. Igår red dom dressyr och Avve var jättefin. Han hade ett litet utbrott när dom pressade honom lite i galoppen. Dom skulle galoppera på en 10-metersvolt och flytta in bakdelen några språng i taget. Det var väldigt jobbigt för honom eftersom han är lite stel och ovillig att böja sig i kroppen. Men efter ett tag gav han med sig och sen var han superfin! :)
 
Idag stod det hoppning på schemat. Vi byggde bara upp en oxer och ett räcke med en grind. Fokus var att hitta en bra galopp och att Avve inte skulle vara så kort i halsen och ryggen. Det gick jättebra och dom fick mycket beröm från coachen.

Sedan har vi förutom allt vanligt stallfix fortsatt med Projekt Mocka Hagen. Flera kärror körde vi bort så när vi åkte hem var hagen riktigt fin. Eftersom vi varit så duktiga så åkte vi och belönade oss själva med en glass på vägen hem. ;) Nu lär det väl tina bort massor med snö så nästa gång vi kommer är det förmodligen lika mycket skit igen. Men det är bara att kämpa på, för nu är äntligen våren här! :D

                                                                     Vårtecken nr. 1: Tussilago


Vårtecken nr. 2: Mockning av hage. I T-SHIRT!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0