Träning trots allt

Igår åkte jag och Linnéa iväg till ridhuset för lite hoppträning. Men inte med Avve såklart. Linnéa har fått erbjudande att träna med en stor häst nu ett tag medan Avve är konvalescent! :) Hon har nu provat den ett par gånger och dom trivs väldigt bra ihop. Ägaren verkar också nöjd med Linnéas ridning så nu först och främst ska hon vara med på träningen med Tomas Torgerssen på lördag.

Det känns ju såklart jätteroligt att hon kan vara med och träna för honom trots allt. Han måste ju vara den mest meriterade hopptränare vi haft här så det hade ju varit tråkigt att missa. Sen är det ju inte säkert att man trivs med en tränare bara för att han/hon är välutbildad och meriterad. Men det blir väldigt intressant att vara där och kolla.

Jag måste dock erkänna att det kändes lite spännande i mammahjärtat att se lillgumman hoppa med en annan (och dessutom stor!) häst. Man är ju liksom van att se henne på Avve och Tara och vi känner ju dom så himla väl så man vet ungefär vad dom kan hitta på. Hästen verkar i alla fall vara väldigt säker i hoppningen och det är ju ett perfekt tillfälle för Linnéa att börja skola in sig lite smått på stor häst. :)

P & K/ Hästmorsan (?)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh så kul för henne!
Förstår känslan i mammahjärtat =))

2012-09-27 @ 09:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0