Recension Luleå Ryttarförening

Mottagande - Betyg: 5. Kommentar: När vi kom till anläggningen på fredag kväll blåste det och spöregnade på tvärsan. Trots detta står det en mycket trevlig och tillmötesgående karl och tar emot och visar tillrätta SAMT hjälper till att backa till transporterna i mörkret! Mycket bra service!

Uppstallning - Betyg: 3. Kommentar: Ljust, trevligt och rejält gäststall. Tyvärr fanns inte möjlighet att duscha hästarna i detta stall, men det var inget problem att gå till stora stallet och duscha. Det som drar ner betyget är att man inte hade grundspånat stallplatserna. Det tycker jag gott att man kan göra med tanke på vad uppstallningen kostar!

Boende - Betyg: 1 eller 5?? Kommentar: Vet faktiskt inte vad jag ska ge för betyg. Klubben kunde inte ställa upp med boende på anläggningen vilket känns lite sådär på en så stor anläggning. Nu fick vi dock låna en villa genom en bekant och den får verkligen toppbetyg! Stor, modern och fräsch med inte mindre än tre badrum och bastu! :)

Cafeteria - Betyg: 4. Kommentar: Trevlig personal. Mycket gott fika att välja på. Helt ok tävlingsmat. Ett plus för att man inte bara grillade dom eviga hamburgarna utan även parisare! Måste bara återigen säga att det är jättetrevligt om det finns kaffe redan innan tävlingarna börjar på morgonen. Många har kört långt på morgonen och är kaffesugna när man kommer fram.

Banor - Betyg: 3+. Kommentar: Underlaget var ju uselt på lördan p. g. a allt regn dagen innan, men det kan ju inte göra så mycket åt. Tycker dock att banorna ibland var lite svåra i de lättaste klasserna. Lite väl kluriga vägar och svåra linjer för att vara lätt D-lätt C.

Organisation - Betyg: 3+. Det mesta flöt på bra. En eloge till att man så snabbt flyttade framridningen inomhus när framridningen ute var lervälling på lördag morgon. Lite oorganiserat kring ombyggnad av banorna. Och vad är det med nottbottningarna som gör att dom nödvändigtvis ska köra kat. D först i alla klasser??

Allmän trivsel - Betyg: 2. Anläggningen hölls snygg och prydlig hela helgen. Trevligt med hästbutiker på plats. Har dock aldrig varit med om så snäsig och otrevlig personal i sekretariatet! Man kände ofta att man var till besvär när man hade frågor. Det är jätteviktigt att man sätter rätt personer i seket! Dom MÅSTE  palla för lite stress! Vid något tillfälle hade dom t. o. m stängt en stund mitt på dagen för att dom höll på att skriva ut startlistor! 

                                                             Lånat denna härliga bild från Toves blogg! :)


Kommentarer
Postat av: Carre

Jag har en förklaring varför man har kat D först. De yngsta & minst rutinerade ryttarna rider B & C ponny, därför är det mest pedagogiskt att de äldre ryttarna startar först. Då hinner de yngre titta lite & mentalt förbereda sej innan det är dax att rida fram & starta.
På mina ridskoletävlingar körde vi alltid högsta klassen först för att de yngre skulle hinna se nån klass innan de skulle starta & det gjorde att dom var lugnare, säkrare & kunde prestera bättre!

Svar: Det låter ju logiskt! Vi har undrat eftersom det alltid varit så när man tävlat i Norrbotten men inte här i Västerbotten!
Maria

2012-09-20 @ 06:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0