Ponnybyte

Nu när Avve är skadad och ska vila så får Tara hoppa in som tävlingsponny ett tag. Det blir lite klassbyten på de båda dressyrtävlingarna som vi hade planerat in. Hon är ju finare än nånsin i dressyren just nu, men nån lätt A tror jag inte att man ska pressa henne till. Hon är som bäst när hon får trippa omkring och känna sig duktig! ;)

Det här innebär ju såklart att det inte blir något DM i dressyr heller, men det kan ju inte hjälpas. Vi får väl hoppas att det ska gå att peppa Linnéa inför nästa års dressyr-DM också. ;)

Avve får i alla fall gå i sin vanliga hage men vi delar av den så han inte ska busa med Tara på dagarna. Jag hoppas verkligen att det ska funka och att han håller sig lugn. Det skulle inte kännas bra att ha honom i sjukhagen. Jag tror att han skulle vara ganska stressad av stå där själv och se de andra hästarna springa omkring i storhagarna.

Kan förresten avslöja att Avve såklart skötte sig exemplariskt hos veterinären igår. Veterinärassistenten blev lite småkär i honom och tyckte att han var superfin! Inte utan att man blir lite löjligt stolt! :)

P & K/ Ponnymorsan

                                  
Får man inte hoppa längre så kan faktiskt leka dressyrponny! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0