Inte som man tänkt sig

Nä, ibland blir saker och ting verkligen inte som man tänkt sig. Vår vackre mörke prins som älskar att hoppa var inte alls sig själv under gårdagens tävlingar. :( Första klassen var han jättefin på framhoppningen. Men väl inne på banan så blev han superspänd och tittig och var mer eller mindre okontaktbar. Det resulterade i två stopp och några tidsfel. (Det var en lokal klass så dom kom i alla fall runt).

Det kändes ju såklart inte så kul. Men både jag och Linnéa trodde nog att det bara var den vanliga första-klassen-spänningen som brukar släppa när han fått gå en klass. Till nästa klass blev det dock ett par stopp redan på framhoppningen. På banan så stod han emot redan mot 1:an. Resten av banan var han ovillig, inte alls glad och surade mot skänkeln. Denna klass stannade dom ut sig och för oss som känner Avve var det mycket tydligt att något inte är som det ska.

Linnéa behövde inte lång stund på sig för att fatta beslutet att stryka sig från dagens klass. Jag är så glad att hon är så klok. Man ser tyvärr alltför många som inte är speciellt snälla mot sina ponnyer. Så nu har vi bestämt att vi ska boka tid på kliniken och först och främst kolla upp honom ordentligt.

Han är ju dock inte halt. Han är pigg och glad och går just nu super i dressyren, så det känns ändå inte som om det är något allvarligt. 

Helgens glädjeämne har i alla fall varit Linnéas kompis Tove och hennes fina ponny Baronessa som verkligen har gjort fina rundor hela helgen! En stor fin gul rosett fick dom med sig hem! Stort grattis till Tove som verkligen förtjänar alla framgångar hon kan få! En mycket duktig och ambitiös tjej! :)

P & K/ Ponnymorsan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0