Berg-och dalbanan

All utveckling går ju som de flesta vet inte spikrakt uppåt. Ibland går det stadigt uppåt och allt känns så himla bra. Sen plötsligt tvärvänder det och det känns som om ingenting fungerar längre. Det fick vi verkligen erfara på dagens Pay & Jump.

Allt har verkligen gått som på räls med Avve sedan i våras. Idag stämde ingenting. Det såg jättebra ut på framhoppningen, men på banan tappade Linnéa den positiva känslan. Avve stannade flera gånger och det blev även en ofrivillig avsittning. Vi bestämde oss för att skippa 1,10 så istället hoppade dom 1 m en gång till.

Även denna gång blev det stopp. Den här gången blev han bara uppstressad och började studsa på stället och ville inte alls gå fram. Då tog Linnéa hinder nr. 1 och utgick. Det är inte lönt att försöka övertyga honom när han blir så där stressad. Han blir helt blockerad och går inte alls att kommunicera med.

Så nu har vi fått ändra planen för helgen. Det blir att hoppa lägre klasser och bara försöka hitta den där glada positiva känslan som fanns där i våras. Men som tur är så innebär ju ett bakslag: 1. Att man förhoppningsvis lär sig något nyttigt av det. 2. Snart vänder det igen och allt flyter på!

P & K/ Ponnymorsan

                                                            
Den här känslan är vi på jakt efter!

Kommentarer
Postat av: Johanna Westerlund

Ni är så Duktiga Linnea och Avve !

2012-09-13 @ 14:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0