Träning och tävling

Efter helgens träningar kan jag nu äntligen ta en hel dag då jag bara slappar och kurerar min förkylning. Det kanske kan behövas om jag ska bli frisk snart.

Träningarna gick i alla fall bra. Tara skötte sig och fick mycket beröm av Carre. Hon tyckte att det blivit stor skillnad på henne, och det har det verkligen! Hon har blivit betydligt stadigare i formen och hon är inte alls lika trippig längre utan kan vila lite på steget vilket var i stort sett omöjligt för bara ett halvår sedan. ;) Tänk vad roligt det är att se att det aldrig är för sent att utvecklas! Vid 21 års ålder börjar Tara utvecklas till en riktigt fin dressyrponny!

Till helgen är det ju dags för våra hemmatävlingar i dressyr. Det ska bli riktigt roligt! Tyvärr är det inte så många starter. Vet inte riktigt vad det beror på. Kanske är det lite sent på säsongen, men det är i alla fall synd när vi anordnar DM dessutom. Det är ju lite tråkigt när man har en garanterad medalj för att det är så få starter i varje kategori. DM:et mister ju sin status på så sätt. Att ha tagit medalj betyder ju inte så mycket om det inte ens var någon konkurrens om medaljerna.

Men vi ska i alla fall göra vårt bästa för att dom som kommer ska trivas. Fredag kväll ska tävlingsplatsen fixas i ordning och sedan lär man väl vara på plats hela helgen! Tara kommer dock bara att starta på lördag. Hoppas bara att hon inte flippar ur för att det helt plötsligt står dressyrstaket i "hennes" manege!

P & K/ Ponnymorsan


                                                           Linnéa och Tucci på Carre-träningen




                                                            Linnéa och Tara på Carre-träningen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0