Stjärnan

Vår lilla stjärna Tara går från klarhet till klarhet! Hon skötte sig verkligen super igår! Det såg så himla prydligt ut när Linnéa red programmen. I första klassen vann dom kat. C och i andra klassen blev dom 2:a! :) Nu var det sanningen att säga ingen stenhård konkurrens, men det VAR verkligen fina rundor! Och det känns som om Tara börjar trivas riktigt bra som dressyrponny. Det bästa på dagen var förstås enligt Tara ärevarvet! Hon var så taggad så hon stod på bakbenen! ;)

Även övriga SRK-ekipage har skött sig bra. Alla tjejerna är duktiga och även om en del ponnyer var lite spända och tyckte att det var lite läskigt första klassen igår, så tog dom nya tag och gjorde sedan bättre och bättre ritter.

"Kusinen från stan", Sorino och hans matte Olivia blev 3:a i DM för C-ponnyer så det var ju såklart en jätterolig avslutning på helgen. :)

Det kändes dock lite avslaget att det var så få ekipage som var med. Läktaren var nästan öde under klasserna, ofta är det mer folk som tittar på när det är kurser. Men det lät då som deltagarna var nöjda med arrangemanget. Pratade med en mamma från en annan klubb som tyckte att det varit mycket trevligt och sånt är ju såklart roligt att höra! :)

Tyvärr har jag själv bara dåliga bilder, så ni får allt vänta tills vi fått lite bilder från andra duktigare personer som fotat!

P & K/ Ponnymorsan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0