5-årsjubileum

Stor dag idag! För exakt 5 år sedan idag kom världens sötaste vita lilla ponny till oss! :) Vi hämtade henne på Umåker dit hon levererats i en stor hästbuss från Sundsvall. Vi glömmer väl aldrig när transportchauffören ledde ut våran nya familjemedlem!

Och tänk så mycket glädje hon gett oss allihop! Främst Linnéa förstås, men Tara har verkligen fått en plats i familjen. Till och med lillebror som inte alls är speciellt förtjust i hästar tycker att Tara är en rätt cool ponny! ;)

Det var inte helt utan fjärilar i magen som vi körde hem från Umeå den där oktoberkvällen. Vad hade vi gett oss in på? Det var ju ett stort ansvar! Tänk om vi inte skulle fixa det? Tänk om Linnéa och Tara inte skulle trivas ihop? Tänk om vi skulle förstöra denna fina ponny?

Men ingen av dessa farhågor besannades! Tara har verkligen varit den perfekta läromästaren för Linnéa. Hon har alltid varit glad och positiv och ställt upp på det mesta. Ibland har hon varit busig och ibland har man varit vansinnigt arg på henne! Men hon blir alltid förlåten, för hon är ju det gulligaste och charmigaste man kan tänka sig! :)

Jag kan bara säga; Tack Alexandra Bergh med familj för att vi fick köpa eran ögonsten!

Ikväll firades Tara med en speciell ponny-tårta. Det var verkligen uppskattat!

P & K/ Ponnymorsan

                                  Tårtan bestående av hårdbröd, päron, banan, äpple och russin!

                                                                Mums! Tara uppskattade tårtan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0