Tjockan kommer!

Ja idag har det verkligen varit tjocka ute! Riktigt grötig dimma som legat tät över Skellefteå hela dagen. Man har knappt sett vart man har gått. Var ute med Tara en sväng i afton eftersom hennes fodervärd är sjuk. Det gick dock sisådär. Tara tyckte att precis ALLT  var farligt i dimman. Till råga på allt var Chrille igång med traktorn (och den äter ju som bekant små ponnyer) och travhästarna toksprang i hagarna. Kan ju lugnt säga att den lilla vita gick INTE i form! ;)

Imorgon är planen att dra iväg med Avve till ridhuset så att Linnéa ska kunna rida honom lite ordentligt. Sedan får vi se om även Tucci dyker upp. I så fall blir det lite trimning med henne också. Nästa vecka är det dags för Tomas Torgersen-träning igen, så Linnéa och Evve hade visst tänkt att det blir fokus på dressyr fram tills dess.

Kan ni förresten fatta att det redan är november?? Helt otroligt! Nu kommer det ju bara att smälla till så är det advent. Idag har det verkligen känts långt borta eftersom det varit hela 6 plusgrader ute. Det kanske vore en bra idé att börja fundera lite på julklappar...

P & K/ Ponnymorsan
 
                                                        Hoppas på många såna här turer i vinter! :)
                                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0