Mot framtiden!

Hur ska vi fortsätta att utveckla vår tävlingsverksamhet? Vad ska Tävlingssektionen arbeta med? Hur vill vi att framtiden ska se ut för vår klubb? Ja, det var några frågor som diskuterades igår när jag i egenskap av ponnygrenledare var kallad till möte på klubben. Mycket intressanta frågor! Och det känns också som helt rätt att ta tag i nu när vi har en väl fungarande tävlingsorganisation. Nu får man ju inte bara stanna upp och slå sig för bröstet och vara nöjd, utan nu gäller det att utvecklas ÄNNU mer!

Jag tycker till exempel att det är intressant att diskutera om klubben och Tävlingssektionen ska koncentrera sig på att arrangera så bra hemmatävlingar som möjligt. Eller ska man även verka för att motivera så många som möjligt att åka ut och tävla? Vill man sporra sina ryttare att komma upp till de högre klasserna?

Några som i alla fall fick massor med beröm igår på mötet var Föräldragruppen. Det är ett gäng föräldrar som sköter viss "markservice" på tävlingarna. T. ex som välkomstpersoner när de gästande ekipagen anländer samt att man ser till att anläggningen hålls ren och fin hela tävlingshelgen. Något som har varit mycket uppskattat av dom tävlande och andra. Imorgon ska jag på en liten kvällsträff med dessa föräldrar så det ska bli roligt att framföra! För uppmuntran och positiv feed-back behöver vi ju alla!

P & K/ Ponnymorsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0