Lite bättre

En aningens mer hoppfullt känns det trots allt idag. Avve är lite lite mindre svullen om bakbenet och tempen har gått ner. SKÖNT!! Men karleden ser ju förstås fortfarande gräslig ut. Vi tvättar, smetar på Hippotrim och promenerar honom. Sen har jag utnyttjat mina kontakter och beställt ett dundermedel från kliniken i Stav. Förhoppningsvis får vi det med posten på måndag så vi kan börja behandla med det istället. Det ska tydligen vara något i hästväg (!).

Avve har i alla fall varit superduktig när jag varit och pillat i såren och skorporna. Förra svängen när han hade mugg var det i stort sett omöjligt att fixa det själv, men nu står han så snällt fastän han ju måste ha väldigt ont. Kanske förstår han allvaret. Promenaderna är däremot inte lika kul. Han är väl sur för att vi är tillbaka till att bara promenera igen. Han går hela tiden och försöker nypa en i armen för att tala om att det här är faktiskt JÄTTETRIST!!

Ikväll har jag i alla fall fått skingra tankarna och oron en stund. Jag och maken har varit på bio och sett nya Bond-filmen. Den var riktigt bra! Rekommenderar den om man vill ha lite aktion och härlig brittisk humor en stund! :)

P & K/ Ponnymorsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0