Heja Norrland!

Kollade tidigare idag resultaten från ponny-SM i hoppning. Denice Johansson från RK Dundret tog silver i kat. D tillsammans med sin Melwin Cooper S! Så himla roligt med en norrlänning på prispallen! Vilken bedrift! Jag vill verkligen inte förringa de övriga medaljörernas insats, men det krävs faktiskt lite extra att ta sig så långt när man bor i nordligaste Norrland!

Här uppe har man inte tillgång till de bästa tränarna på samma sätt som man har lite längre söderut. Det blir också många mil innan man skrapat ihop tillräckligt många kvalklasser under säsongen. För att inte tala om hur långt det är till SM i Borås från Gällivare! (Jag har kollat på Eniro, det är ca. 154 mil enkel väg!) Det är bara att applådera denna duktiga tjej, hennes fina ponny och alla runtomkring dom som gjort denna satsning!

Vår egen lilla stjärna har idag fått åka till ridhuset för lite träning för första gången sedan mitten av september. Han var jättefin! Linnéa var supernöjd och han såg verkligen mycket trevlig ut! Avslappnad, positiv och samarbetsvillig! Jag tror faktiskt att han är glad att få börja jobba lite igen. Han har verkligen inte trivts med livet som konvalescent. Man märker skillnad på honom i stallet också. Han är mycket mer harmonisk och kan stå och njuta när man borstar honom. Nu får vi bara hoppas att han håller sig frisk i fortsättningen så vi slipper fler ofrivilliga viloperioder!

P & K/ Ponnymorsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0