Succé! :)

Vilken fantastisk helg vi har haft! Äntligen börjar Linnéa få skörda frukterna av allt hårt slit och all tid hon lägger ner på sina ponnyer och sin ridning! :) Tre placeringar av tre möjliga blev helgens facit.

Lördag började för vår del med en lätt C. Avve var supertaggad på framhoppningen och blev lite stark, men hoppade super inne på banan. Dom var felfria i både grundomgången och omhoppningen och gick upp i ledning. Det var dock ett ekipage som var lite snabbare så det blev till slut en andraplats, vilket var helt fantastiskt bra tycker jag! Linnéa var också jättenöjd.

Andra klassen var första kvalomgången i Mountain Horse Pony Cup. En lätt B med stilbedömning. Även i denna klass hoppade Avve jättebra. Tyvärr blev det en retfull rivning så ingen omhoppning i denna klass. Stilpoängen var dock så pass bra så det blev en tredjeplats och dagens andra ärevarv för en lycklig ponny! ;)

Söndag red Linnéa bara en klass. Vännäshoppet som var en lätt B+5 (alltså 105 cm) med höjning i omhoppningen. Avve var lite lugnare på framhoppningen men ändå glad och pigg och hoppade (som alltid) super. Inne på banan red Linnéa precis enligt planen och var första felfria ekipage! Nu var det omhoppning efter alla ridit grunden, så det blev en spännande väntan för att se om det skulle bli någon omhoppning. I slutändan var det bara Linnéa och en till som var felfria så omhoppningen stod mellan dessa två. Vi hade bestämt innan att Linnéa skulle rida lite på säkerhet och satsa på en felfri runda, men ändå i ett friskt tempo. Det var ju debut på denna höjd, och i omhoppningen låg ju hindren på 110. Det funkade. Ännu en felfri runda och hon blev bara slagen med 4 tiondelar!

Vi kan helt enkelt inte vara mer nöjda. Avve har skött sig super! Inte ett stopp på hela helgen. Han har ibland tittat lite på något hinder som sett lite läskigt ut (i hans värld!), men när Linnéa har smackat på så har han ändå hoppat!

Och tack vare bomull i öronen har han klarat prisutdelningar och ärevarv utan att skada några funktionärer! ;)

P & K/ Ponnymorsan

      
                       Dålig mobilbild från prisutdelningen i Vännäshoppet. Kommer bättre bilder senare!

      
               Lite stolt över min fantastiska känsla när jag backar in transporten på parkeringen! Eller var det kanske
               mest tur att det inte tog i den andra transporten?? ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till toppenhelgen !

Och du jag ser att det är dej vi ska anlita när det är dags att lära sej att köra transport ;)

2012-05-14 @ 17:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0