Recension Vännäs

Fick ett önskemål om att jag borde göra en recension eller betygsättning av de tävlingsplatser vi åker till. Eftersom jag har Vännäs utomhustävling i färskt minne så börjar jag väl där. Men kom ihåg att det är från en ponnymammas synvinkel! :)

Mottagande - Betyg: 2. Kommentar: Vi kom ju visserligen på fredag kväll, men spiltan var inte rengjord och desinficerad. Nu är inte jag speciellt rädd för "smygdoping" på ponnytävlingar, men det ska ändå vara fixat i god tid innan gästande hästar kommer.

Uppstallning - Betyg: 4. Kommentar: Vi hade uppstallning i ridskolans stall (spilta). Bra stall där man kan duscha hästarna samt att det är nära till bana och framridning. Lite små spiltor, men till ponnyer funkar det ju. ;)

Boende - Betyg: 3. Kommentar: Det är ganska mysigt i klubbstugan och man har tillgång till kök, toa och dusch. Det som drar ner betyget är de fruktansvärt obekväma sängarna! Gamla militärsängar som är jättemjuka och knarriga!

Cafeteria - Betyg: 3+. Kommentar: Bra priser. Mycket god wok till lunch som tillagades ute på en stor wok. Mums! Betyget hade blivit högre om det inte hade varit för det fattiga utbudet på fikabröd. Bara en kaksort redan på lördagen tyder på dålig planering.

Banor - Betyg: 4. Kommentar: Roliga och utslagsgivande banor. Kluriga vägar där det straffade sig att slarva! :) Nytt bra underlag och nya fina sponsorhinder.

Organisation - Betyg: 3. Kommentar: Ganska snabb ombyggnad av banorna. Tyvärr dock en hel del strul och väntan p. g. a till exempel att flaggare inte fanns på plats när klassen skulle börja eller att man inte visste vem som skulle vara prisutdelare. 

Allmän trivsel - Betyg: 4. Kommentar: Över lag glada och trevliga funktionärer. Grillkväll med musik var ordnad på lördagkväll. Trevlig anläggning med vacker utsikt!

Vännäs Ryttarförening hade fått ännu högre betyg om jag recenserat deras tävlingar i höstas. Då var allt tipp topp, men dom kanske har en tillfällig svacka i organisationen. Tycker dock alltid att det är trevligt att komma dit! :)

P & K/ Ponnymorsan






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0