Sköna söndag

Så var ännu en vecka till ända. Veckorna går verkligen superfort nu. Trist bara att det skulle komma snö nu, men den försvinner nog snart!

Idag hade jag och Linnéa tänkt ha lite tågterapi med Avve efter hans chockartade upplevelse i torsdags. Vi tog på oss hjälmarna, klädde på ponnyn benskydd, träns och lina med kedja och beväpnade oss med en hink mutor. Sedan traskade i iväg i slasket till järnvägen och väntade. Vi trodde att vi hade lite koll på när det skulle passera ett tåg. Vi väntade och väntade och väntade. Inget tåg.

När Linnéa halvt hade förfrusit tårna gav vi upp och gick tillbaka till stallet. Avve måste verkligen ha undrat vad det var för en ny övning vi hittat på! :D Senare fick vi höra att tåget kom först ett par timmar senare! Nåja, vi får ta nya tag imorgon.

I afton har jag bevittnat sonens sista innebandymatch för säsongen. Mycket trevligt! En otroligt jämn och spännande match som slutade med seger! En rolig avslutning på en säsong som av och till varit ganska tuff för killarna. Men det är ett härligt gäng med bra laganda som alltid peppar varandra!

Vi avslutade dagen med att fira innebandysegern med kladdkaka (som den snälla storasystern bakat) och en riktigt bra film: Niceville! Den rekommenderar jag verkligen!

Nu ska jag snart inta sängläge och ladda batterierna för en ny vecka. Kan behövas. Nästa helg är det ju säsongspremiär för Linnéa och Avve! Hemmatävling = massor med skoj och massor med jobb! :)

P & K/ Ponnymorsan



Kladdkaka - finns det något godare en söndagkväll??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0