Möte

Ikväll har jag varit på möte på ridhuset. Vi var några stycken som ska börja planera lite för höstens kurser. Det är faktiskt inte helt lätt att få ihop det. Höstterminen är kortare än man tror när man ska planera in tre olika tränare. Tränarna själva har ju önskemål om när dom vill komma. Sedan är det ju alla tävlingshelger att ta hänsyn till. Plus en del andra bokade aktiviteter som t. ex Luciashowen.

Nu tror jag i alla fall att det blev riktigt bra till slut. Och det är ju ett angemämt "problem" att ha många tränare som vill komma upp och hålla helgkurser. Dom har ju sina vanliga jobb och egna tävlingar också att hinna med. :)

Innan mötet tränade Linnéa och Avve lite hoppning. Dom fick lite hjälp av en jätteduktig tjej som tävlar stor häst för klubben. Hon hade en hel del bra tips att komma med tyckte Linnéa.

Tara och Avve har för övrigt blivit jättekära i varandra sedan dom fick börja gå på betet tillsammans! Helt plötsligt kan dom inte klara sig utan varandra en sekund, utan står och skriker åt varandra så fort man går iväg med en av dom! ♥ Gulligt, fast lite småjobbigt eftersom man måste ta med båda två från betet när man ska rida den ena. ;) Men det går nog över när dom blir lite mer hemma på det nya stället.

P & K/ Ponnymorsan


Bild från en Carre-kurs 2011

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0