Både och

Dagen har ju ägnats åt hopptävlingar på Södra Umeå Ryttarförening. När vi åkte hemifrån vid 7 imorse ösregnade det fortfarande. Men ju längre söderut vi kom desto mer avtog regnet. I Umeå var det uppehåll hela dagen. Nästan så att solen tittade fram lite på eftermiddagen till och med. :)

Resultatet då? Ja lite både och kan man säga. I lätt B (1m) var Avve riktigt fin fast ganska spänd och då lyssnar han inte riktigt på skänkeln och kan se lite loj ut. Det blev ett oturligt stopp på en kombination. Avve snubblade till precis innan och hann inte riktigt få tillbaka balansen. Den klassen var också andra kvalomgången i Mountain Horse Pony Cup vilket innebär att det är stilbedömning i grundomgången. Dom fick 56 poäng vilket räckte till en andraplats! ;) Stildomare (och även banbyggare) var ingen mindre än Lennart Lindelöw, en stor profil i svensk ridsport och även pappa till Douglas Lindelöw.

Sedan var det då dags för debuten i lätt A (1,10). På framhoppningen var Avve jättefin! :) Mer alert och fick några riktigt fina språng. Vad som sedan hände på banan vet jag inte riktigt. Men tyvärr blev det två stopp på första hindret och så var den debuten över! :( Jättetråkigt att dom inte ens fick känna på banan. Jag tror att dom hade stora chanser att nolla.

När jag sedan gick och ledde Avve så stannade han och kissade. Jättemycket! Kan det vara så enkelt att han var superkissnödig?? Ja, det vet ju bara Avve. Men vi är i alla fall mycket nöjda med resultatet i lätt B och det kommer ju fler tävlingar! :)

P & K/ Ponnymorsan

(Bilder kommer senare)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0