Ett år till nästa

Nu är då årets Luciashow över. Helgen har varit lång och intensiv men väldigt rolig! :) Genrepet på lördag var lite rörigt och virrigt som det ska vara. Det hör liksom till att det är så. Då brukar det flyta på bra när det är skarpt läge. ;)

Söndagens föreställningar gick också mycket bra. Inga större katastrofer. Någon avfallning men ingenting allvarligt. Fullsatt båda föreställningarna. Mycket spring för oss som jobbade bakom kulisserna. Jag skulle ha haft en stegräknare egentligen. Undrar hur långt jag gick/sprang under dagen? Tur att min rygg hade hunnit bli bättre också, för även om man försöker så går det ju inte att undvika att kånka och bära.

Mycket jobb är det både för instruktörerna med all planering och för alla deltagare och funktionärer. Men det är ett givet inslag i klubbens verksamhet och det ger riktigt bra med klirr i kassan också. (För att inte tala om vilket klirr det ger i kassan hos hamburgerhaket i bostadsområdet bredvid när halva SRK störtar in mellan föreställningarna för hinna få i sig lite mat!) Sedan bidrar det starkt till att vi har en sådan klubbkänsla. Man jobbar tillsammans fram något som är roligt både för oss och för alla som kommer och tittar. Att skippa Luciashowen skulle liksom aldrig komma på tal! :)

Så nu är bara frågan: När ska jag hinna med allt det där andra, typ baka och köpa julklappar?? Någon som känner sig sysslolös som är sugen på rycka ut till undsättning?? Inte det. Nä det är nog bara att kavla upp ärmarna! :)

P & K/ Ponnymorsan

         Det är alltid en strykande åtgång på dom populära pepperkakshästarna med lektionshästarnas namn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0