Sommaren är kort

Ja än är den ju faktiskt inte riktigt slut, men det känns ändå lite så. Semestern är nu slut för i år (även om jag har turen att börja med två lediga dagar), snart börjar skolorna om och från och med ikväll får våra ponnyer gå in för natten. Betet börjar verkligen vara dåligt så dom såg faktiskt ut att längta in igår kväll. På så sätt kan vi dessutom trycka i dom lite hö när dom kommer in på kvällen. Det går så mycket av Avves torrhö om vi ska ge dom allt ute. Nu kan ju Tara få hösilage på kvällen så sparar vi lite på "lyx-höet"! ;)

Men annars så känns  det faktiskt fortfarande väldigt somrigt. Det har varit strålande sol och riktigt varmt både igår och idag. Jag har fått undan massor av tvätt och rensat i rabatterna och dessutom har jag hunnit sola lite! Härligt! :)

Och för att riktigt passa på och ta vara på sommarkänslan så ska vi grilla ikväll. Mamsen kommer också över och får den utlovade födelsedagsmiddagen hon hade önskat sig tidigare. Hoppas att det får vara någorlunda skönt ikväll så vi kan sitta ute! :)

P & K/ Ponnymorsan


                                           Det känns inte alls som det är länge sedan vi släppte dom på bete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0