Dressyrponnyn goes hopp-ponny (again)

Har idag haft en härlig ledig dag. Mycket trevlig faktiskt. Även maken (som ska jobba inatt) var ledig under dagen, så vi passade på att åka till Norrbotten för att hälsa på min kära tremening Therese! Så det blev ett par timmars surr och mumsig lax till lunch! :)

Efter diverse hushållsgöromål och middag så åkte jag och Linnéa iväg till ridhuset med Avve och tränade hoppning. Jädrar i min låda vad han var laddad! :) Han var nog jättelycklig att slippa dressyr! Det är ju inte riktigt hans favoritgren om man säger så!

Först var jag lite nervös och tänkte att idag får nog Linnéa tugga grus! Han var superpigg och Linnéa hade nog inte riktigt full kontroll hela tiden. ;) Inte blev det bättre av hon nödvändigt skulle rida på nova-bettet heller! Men när han hade fått lugna ner sig en liten liten aning så var han hur fin som helst!

Det är verkligen en fröjd att se den ponnyn hoppa när han är som idag! Galopperade med ordentligt tryck och hoppade jättefina språng hela tiden! Ett stopp blev det på en kombination när vi hade höjt upp den till 1,10. Men då rusade han bara på och bjöd inte ärligt innan. När dom kom igen så var det inga problem.

För övrigt så är nu sommaren officiellt över här. Ponnyerna har nu flyttat från beteshagen till sin "vinterhage" så i helgen ska vi försöka hinna ta ner båda beteshagarna. Måste även komma ihåg att köpa Kolla Masken så vi får skicka in det så snart som möjligt. Förhoppningsvis slipper vi avmaska även denna gång! :)

P & K/ Ponnymorsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0