Dressyrponnyn del 2

Avve fortsätter att leverera i dressyren! I alla fall på träning! ;) Han var superfin även under dagens träningar! Idag var det inte alls lika varmt och blåste ganska rejält så ponnyn var verkligen laddad och på tårna. På gott och ont. Han behöver den där lilla extra energikicken för bli riktigt flashig, men tyvärr slår det lätt över och sprätter åt alla håll. Han hoppar till för minsta lilla och studsar omkring och gör byten i serier. ;) Men han var överlag jättefin.

Idag fick dom träna på några moment från lätt A:4. Ska dom starta DM så är ju det den andra DM-klassen för kategori D. Det gick riktigt bra. Bland annat trimmades det förvänd samlad galopp, galoppfattning ur ryggning och bakdelsvändningar.

Jag tror att Linnéa var riktigt nöjd trots några luftsprång. ;) Vår fodervärd Lovisa var också med på Tara. Dom kämpade en hel del med formen och att Tara ska tagga ner och vila mer på steget. Inte helt enkelt på en busig 21-åring som tycker att hon vet bäst! ;) Även dom fick träna på förvänd galopp och jag tycker att det gick riktigt bra. Jag tror att även Lovisa var nöjd med dagen!

Sedan hade lillebror turen att få följa mormor och skjutsa moster Carre och morbror Ubbe till flyget. Dom hann visst med en fika på vägen dit också! ;) Han hinner ju annars oftast inte träffa Carre så mycket när hon är här uppe i norr eftersom hon alltid brukar ha lektioner från tidig morgon till sen kväll. Och han är ju inte så intresserad av att åka med till ridhuset... ;)

P & K/ Ponnymorsan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0